DOLAR 34,0963 0.03%
EURO 37,9341 0.03%
ALTIN 2.800,30-0,08
BITCOIN %
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
SÖZCÜ, Trump’a suikast girişimini önceden bildi
17 okunma

SÖZCÜ, Trump’a suikast girişimini önceden bildi

ABONE OL
14 Temmuz 2024 12:09
SÖZCÜ, Trump’a suikast girişimini önceden bildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkan adayı Donald Trump’a, Pensilvanya’da düzenlediği miting sırasında suikast girişimi düzenlendi. Miting sırasında birden fazla silah sesi duyulurken, kurşunlardan biri Trump’ın sağ kulağını sıyırdı. Saldırgan ile birlikte iki kişi öldü.

SÖZCÜ dünyayı sarsan suikast girişimini saatler öncesinde Seyran Ataklı imzası ile astroloji kategorisinde yayınladı.

İşte Ataklı’nın “Uranüs-Mars kavuşumu: Büyük şirketlerin batışı, halk ayaklanmaları, hükümet değişimi” başlıklı o yazısı: 

En son 2 Ağustos 2022’de kavuşan Uranüs ve Mars, 15 Temmuz saat 16.53’te yeniden tetikleniyor. 15 Ağustos’a kadar kolektif olarak zorlu bir sürece giriyoruz. Bu sefer gerçekleşen kavuşumu faklı kılan şey “Algol” sabit yıldızının eşlik etmesi.

2002 sonu- 2003, 2021 sonu- 2022 yıllarına bir bakın, bağlantıda olan konular yeniden gündeme gelebilir. Hatta önümüzdeki 1 ay içinde hayatınızda vuku bulan olaylar, Ekim ortasından itibaren hayatınızın merkezinde yer alabilir.

Yılın en önemli astrolojik olayı diyebiliriz. 

Global’de orta ve üzeri şiddette deprem riski, Uzak doğu, Orta doğu,  Ülkemizin doğusu ve Ege… Dilerim süreci güvenle atlatalım. 

Sabit yıldızın göksel rolünü anlamamız gerek. “Algol” Karma ve Arap astrolojisinde ‘Şeytan yıldızı’ tanımına sahiptir ve Medusa’yı anlatır.

Medusa’nın kopmuş kafasıdır. 

Kuzey doğu gökyüzünde sonbaharda tam da cadılar bayramında çıplak gözle görülebilir. Taşı elmastır. Algoloji tıp terimiyle bağlantılıdır. Ölüm ve ağrıyla ilişkilidir. Eski Arap inancında Ra’s al guhl yani Guhl’un başı olarak geçer. Bizler bunu ‘gulyabani’ olarak biliriz.

MİTOLOJİDEKİ MEDUSA 

Medusa haksız yere zulmedilen ve öldürülen kadın arketipidir.

Hikâyesinin başlangıcı Atina’da bulunan Athena tapınağında başlar. Kendini Tanrıça Athena’ya adamak isteyen Medusa güzelliğiyle o kadar öne çıkar ki, Tanrılar ona aşık olur. Bu Tanrılardan biri olan Poseidon, karısı Athena’nın tapınağında bulunan Medusa’nın aşkına yenik düşerek ona tecavüz eder.

Athena bu olayı öğrenir, kıskançlık krizine girerek Medusa’yı cezalandırmak ister, ona verebileceği en kötü cezayı verir ve ondan güzelliğini alır. Athena Medusa ve diğer kız kardeşlerini Gorgon adıyla bilinen korkunç dişi canavarlar haline getirir. 

Tanrıça Medusa’nın saçlarını yılan şekline sokar. Saçlarını yılana çevirmesinin amacı ise insanların Medusa’ya baktığında taş olmasıdır. Vücudunun yarısı yılan, yarısı insandır. Şahmeran efsanesine benzer. Athena Perseus’u onu öldürmekle görevlendirilir. Yaşadığı bölgeye gönderir, ona görünmezlik kalkanını verir ve Perseus Medusa’nın başını keser.

İşte böylece Algol sabit yıldızının açısal etkisiyle acı sonlar devreye girer.

Algol bir dönüşüm yıldızıdır. 

Sağ tarafta kan zehirlidir, sol tarafındaki kan ise panzehirdir. Bir çok tedavi şifaya erecek, bir çok tedavi cevap verecektir. 

15-30 TEMMUZ ÇOK RİSKLİ 

Toplumsal kargaşa yaşanabilir, Amerika’da başlayacak ciddi ekonomik kriz tüm dünyaya yayılabilir. Donald Trump’ın haritası büyük baskı altında saldırı düzenlenebilir. Ancak ciddi bir şey olmayacaktır. Bu vesileyle Donald Trump’ı geleceğin Amerikan Başkanı olarak göreceğimizi söylemek isterim.

Mars-Uranüs-Algol kavuşumu hak- hukuk, davalar anlamında adaletin sağlanamamasıdır.

Toplumsal kargaşa, cinsel taciz, cinayet, tecavüz ve şiddette artışlar yaşanabilir. Kontrol edilemeyen dürtüler sebebiyle şehvet suçları görülebilir. Doğum haritasında varsa zor bir doğumla dünyaya gelme şeklinde ortaya çıkacaktır. 

Kadınlarda agresif tepkiler, tutkulu davranışlar, öfke nöbetleriyle ortaya çıkabilir. Kadın düşmanlığıdır. 

İyi yönüyle topum önünde beğenilme ve mesleki yükselme getirecektir. Kişi kendini sıkışmış hissediyorsa cesaretle adım atabilir. Ani bir kariyer değişebilir, yeni bir kariyere adım atılabilir. 

ANİ OLAYLAR, SUÇA EĞİLİM, AĞIR KAZALAR

Dünya üzerinde bir lidere yapılabilecek suikast, Bir liderin ölümüyle hükümetin el değiştirmesi, Terör olayları, Işid, Taliban gibi insanlık dışı örgütlerin dünyayı ayağa kaldıracak yeni vahşet eylemleri meydana gelebilir.

Geçmişteki birkaç örneğe bakarsak, 1941- 1942 Uranüs- Algol etkisiyle başlıyor. (Hitler etkisini hepimizi biliyoruz.)

16 Temmuz 1945 ilk nükleer bomba atılıyor, 25 Nisan 1953 Amerika’da DNA’ nın ilk sarmalı yayınlanıyor.

Kromozom, genetik bilim projeleri hep gezegenlerin Algol açı etkisiyle ortaya çıkıyor. 

Dünya astrolojisinde savaşlar, İnsan ve hayvanların kitlesel ölümleri, Boğa burcu toprağı simgelediğinden toprak hareketleri, maden kazaları, volkanik patlamalar gündeme gelebilir. Dünya genelinde ayaklanmalar artacaktır.

Mevcut gidişattan kimse memnun değil, değişmeliyiz. Kaçınılmaz olarak gerilim yaşanacak ama sonra sonu dilerim ferah olacaktır. Hava değişimleri, aşırı sıcak arkasından seller, uçak kazaları yaşanabilir. Dünyada hiper enflasyon, yüksek zamlar, gıda fiyatlarında artış, üretimde sıkıntılar öne çıkabilir.

Sağlıkta boyun fıtıkları, boyun tehlikeleri, apandisit ameliyatı, lenfler, tiroid operasyonları, bademcik ameliyatı, boğaz yollarında nodüller, geniz eti rahatsızlıkları öne çıkabilir.

Karanlık dişi enerjisi devrede. Hırslı insanlardan, enerjisini sevmediğiniz insanlardan, güvenmediğiniz ortamlardan, kıskanç bakışlardan, intikam duygusundan uzak kalın. 

Elmas takmayın, aynalarınızı sıklıkla parlatın, sadaka verin. Sanatla ilgileniyorsanız üretin, yazın, çizin, yeni fikirler bulun ve hayata geçirin, Aşırı kalabalık ortamlardan mümkün olduğu kadar uzak durun.

Hayırlar getirmesini dilerim.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
bonus veren siteler bonus veren siteler